Door op “Accepteren” te klikken/drukken, stem je in met het opslaan van cookies zodat ik een optimale werking van deze website kan garanderen. Bekijk mijn privacyverklaring voor meer informatie.
portrait-photo-koen-van-rijen

Hi, ik ben Koen.
Grafisch ontwerper
& merkenbouwer.

Ik zorg voor maximale herkenbaarheid van jouw merk. Maar dan wel op een manier die bij jou past. Geen poespas of moeilijke termen. Gewoon mooie creaties met een goed verhaal. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

An arrow with which you can scroll the page.

Persoonlijke aanpak

Je kent ze vast wel, die vervelende wacht­muziekjes of ticket systemen. Ontzettend irritant, zeker als je een spoedklus hebt. Bij mij heb je altijd direct contact. En door deze nauwe samenwerking komen we snel tot een optimaal resultaat en laten we jouw merk groeien.

Doordacht

Vind jij het belangrijk om echt de connectie bij een merk te voelen? En heb je een hekel aan lukraak adverteren, gladde praatjes of kortstondige winst? Ik ook. Ik wil jou en je bedrijf écht leren kennen. Wat houdt je bezig en waarom doe je wat je doet? Samen laten we jouw merk voor je werken.

No-nonsense

Geen lastige marketingtermen of moeilijk gedoe. Gewoon straight to the point en korte lijntjes. Zodat we elkaar snel begrijpen en we samen het meeste uit jouw merk kunnen halen.

niijmegen-city-center
twee cappuccino's

"Al meer dan 7 jaar werk ik nu regelmatig samen met Koen van Rijen. Naast dat Koen een hele goede grafisch ontwerper is, is hij ook een creatieve strateeg die actief met je meedenkt. Hij is uitermate goed in het vangen van de merkessentie en die terug te laten keren in de ontwerpen."

Tom de Vos

  -  

Eigenaar

 bij 

Disrupt-e.com

"Ik ken niemand zo creatief en professioneel als Koen. Een korte briefing was meer dan genoeg voor het ontwerp van een complete, nieuwe huisstijl en logo. Bijzonder tevreden mee en ik kan Koen van harte aan iedereen aanbevelen."

Wijnand van Nesselrooij

  -  

Eigenaar

 bij 

Kameo

“Koen is een creatieve, intelligente en prettige ontwerper, die accuraat werkt en zijn werk op tijd oplevert. Hij verrast met zijn uitvoering en neemt je actief mee in het creatieve proces, waarbij hij helder communiceert en de input van stakeholders goed verwerkt.”

Philip van Gelder

  -  

Marketing Manager

 bij 

Leen Bakker

“Koen is een fijne sparringpartner op het gebied van conceptontwikkeling en een gedreven ontwerper met extreem oog voor detail. Zijn werk is tot in de puntjes verzorgd en hij doet altijd zijn best om het maximale eruit te halen.”

Raymond Klaassens

  -  

Art Director

 bij 

On that ass

Jouw merk versterken?