Door op “Accepteren” te klikken/drukken, stem je in met het opslaan van cookies zodat ik een optimale werking van deze website kan garanderen. Bekijk mijn privacyverklaring voor meer informatie.

Jouw partner in branding
en grafisch ontwerp

Een unieke merkidentiteit met sterke positionering? Een verrassende campagne? Een productcatalogus tot in de puntjes verzorgd? Wat je vraag ook is, ik ga ermee aan de slag. Zelfstandig of in teamverband. Bij jou op kantoor? Kan allemaal.

An arrow with which you can scroll the page.

Wat ik doe, in vier rubrieken onderverdeeld:

1. Strategie

Met een goede strategie ben jij jouw concurrenten altijd een stap voor. Je spreekt jouw unieke doelgroep aan en onderscheidt je van de rest. Ik help je bij het ontwikkelen van de optimale strategie. We denken na over hoe we branding gaan inzetten en met welk doel. Jij hebt het verhaal en ik heb de tools. Samen maken we jouw merk.

Marktonderzoek

Merknaam

Merkpositionering

Merkverhaal

whiteboard met notities voor een merkstrategie
papieren prints met een grafisch systeem

2. Branding

Een sterke visuele identiteit geeft vorm aan jouw merk. Fotografie, tone-of-voice, kleurschema, typografie… er komt veel meer bij kijken dan alleen een strak logo. Ik help je met het ontwerp van het complete plaatje en breng alles bij elkaar in een huisstijl handboek. Samen zorgen we voor maximale herkenbaarheid van jouw merk.

Logo & Huisstijl

Grafische vormgeving

Website / UX & UI

Huisstijl handboek

3. Marketing

Je merk staat, tijd voor actie! In deze fase brengen we jouw product of dienst onder de aandacht. Op een manier die het beste bij jou en je doelgroep past en voor échte verbinding zorgt. Ik help met het samenstellen van jouw marketingmix. Een OOH campagne, advertentie, bedrijfspresentatie of toffe social content? Kan allemaal. Let's go!

Marketingplan

Campagnes & Adverteren

Social content

POS & Presentaties

een winkel product display met grafische achtergrond
een beursstand met felle kleuren en ingebouwde verlichting

4. DTP & Print

Met opvallend drukwerk krijgt je merk een gezicht uit duizenden. Visitekaartjes, bedrijfskleding, brochures of een frisse update van jouw verpakkingsontwerp: mooi drukwerk maakt het verschil. Ik maak jouw bestanden drukgereed en geef advies over materialen en print- en druktechnieken. Ontzorging van A tot Z dus.

Verpakkingsontwerp

Posters & Brochures

Beurs aankleding

Druk- en printwerk

Iets anders nodig?

Geen probleem! Met een netwerk aan specialisten onder de sneltoets is een passend team zó samengesteld.

animated gif of the guys from anchorman

Aan de slag!